Dit hangt er een betje van af wat voor dll bestand het is. Een ouderwets dll bestand is alleen met een resource hackler te openen en dan zijn de resultaten vaak nog twijfelachtig. Als een dll bestand echter gemaakt is in een .NET omgeving (met b.v. c# of VB.Net) dan is dit goed te decompileren met .Net Reflector.

  • In bedrijfsland is zo’n ding na 3 jaar afgeschreven/out of support en dan wordt er een vervanger aangeschaft.
  • Als je Citrix Receiver niet mag of kan installeren, kun je in de webversie bestanden opslaan via de T-schijf .
  • Maar ook bij een back-up kan het belangrijk zijn bijvoorbeeld als u er voor gekozen heeft om bepaalde privé bestanden te verstoppen.
  • Op zich een slimme methode, maar nogal bewerkelijk voor het achterhalen van meerdere registerwijzigingen…
  • Ieder AV-bedrijf heeft weleens een misser gemaakt, en de een gaat daar beter mee om dan de ander.
  • De vraag is voor mij of dit echt een ‘foutje’ van Microsoft was,ik geloof dit niet van MS!

Als ik kijk bij het geheugen, staat er dat er 1579 MB beschikbaar is waarvan Photoshop 1105 MB (70%) gebruikt. Verder zie ik ook dat er op de harde schijf nog 158 GB vrije ruimte is. De teksteditor wordt geopend met de opgeslagen tekst. Dat wordt bereikt door het professioneel schoonmaken of defragmenteren van het Windows-register en door het veilig wissen van overbodige bestanden. Deze wijziging van het Windows-register is éénmalig en kan eventueel automatisch verlopen wanneer men zich aanmeldt bij de server. In het rechter waarde venster klikt u nu wederom met rechts en kiest u voor Nieuw, DWORD-Waarde (32-Bit) en geef deze de naam RemoveWindowsStore.

Klik met de rechtermuisknop op het ISO-bestand en selecteer de optie “Uitpakken in”. VLC mediaplayer en µTorrent hebben inmiddels als eersten een beveiligingsupdate uitgebracht die het DLL-lek voor hun applicatie verhelpt. Dat is ook nodig, want er zijn al aanvallen bekend die proberen gebruik te maken van deze kwetsbaarheid.

Wat Is Dll?

Als u een 64-bits versie van Domino gebruikt, kopieert u het DLL-bestand uit de DLL x64-map van het serviceaccount. Kopieer het juiste DLL-bestand van het serviceaccount, service_account_com_dll.dll, van het installatiepakket naar de Domino-programmamap op de GCRS-server. Tot zover is deze malware alleen nog aangetroffen in Oekraïne en op Windows computers, maar de kans is reëel dat dit uit kernel32.dll gaat breiden naar andere landen.

Schijfopruiming: Verwijderen Overbodige Bestanden

Een website waar u dat kunt doen is icoconvert.com/. Wanneer u dan vervolgens weer teruggaat naar het lint Start dan kunt u met het tekenen van het pictogram beginnen. Het venster Ander pictogram wordt hiermee gesloten. Het geselecteerde pictogram wordt nu als voorbeeld weergegeven in het venster Eigenschappen van . Klik in dit venster eerst op de knop Toepassen en vervolgens op de knop OK. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling waarvan u het pictogram wilt veranderen.

Klik daar op de link Configuratie Add-Ins MS Outlook en activeer de gewenste invoegtoepassing. Daarbij is er niet veel mooie software gratis beschikbaar… Je betaald dan wel de hoofdprijs en je hebt helemaal niks meer in te brengen over de inrichting naar eigen inzicht van het besturingssysteem. Dat klopt maar dat zijn slechts enkele tientallen,en ik zag de lijst van de bewuste Apps.Geen van die Apps gebruikte ik en Apple had ze direct uit de App Store gehaald. Als een terrier heb ik dat voorkomen en het Windows laten weten,en las vanmorgen bij ComputerIdee dat Windows toegaf dat het een foutje was. 2– Register editor kan niet normaal of stil worden gestart.